example
תוכנית הזה"ב
 
אנשי הצוות בתוכנית
אח/ות גריאטר/ית
אח/ות התוכנית קוראים את התיקים הרפואיים של המטופלים שזוהו בדו"ח היומי ובודקים את התאמתם לתוכנית: מטופל שאינו בבידוד, מסוגל לתקשר, אינו מרותק למיטה ואינו מונשם. בנוסף הם עורכים מספר בדיקות סקר לתסמונות גריאטריות, דואגים יחד עם רכז/ת התוכנית להכשרה מקצועית של המתנדבים, מציגים את תוכנית הזה"ב לפורומים ניהוליים ולצוותי המחלקות בבית החולים ומספקים סיוע מקצועי למתנדבים במתן מענה לשאלות העולות מהשטח ומהמפגש עם המטופלים.
רופא/ה גריאטר/ית
הגריאטר/ית של התוכנית עוברים על ממצאי הסקירה הראשונית, משלימים סקירה תרופתית ובדיקות נוספות לפי הצורך, מעדכנים את ההמלצות להתנדבות, מתווים את המשך המעקב והטיפול בתסמונות הגריאטריות שאותרו באשפוז ודואגים לרצף הטיפול והעברת מידע חיוני לקהילה. לשם כך, הוא/היא נמצאים בקשר ושיתוף פעולה עם צוות המחלקה, צוותים ממקצועות הבריאות ואנשי הקשר של קופות החולים.
רכז/ת מתנדבים
לרכז/ת המתנדבים יש מספר תפקידים:
גיוס מתנדבים/ות לתוכנית, מעקב אחר תהליך קליטתם, קבלת חיסונים והפעלת ביטוח, הכנת חומרי ההדרכה והכשרת המתנדבים (קבוצתית ואישית), ליווי וחיבור המתנדבים לאנשי הצוות במחלקות, מענה לקשיים העולים מהשטח ושימור המתנדבים.
מתנדב/ת
למתנדבים/ות יש תפקיד מרכזי וחיוני בהפעלת התוכנית ובהצלחתה.
לאחר שהם מקבלים הדרכה וליווי צמוד מרכז/ת המתנדבים, הם מבקרים את המטופל המאושפז ומיישמים את ההתערבויות השונות שמתאימות לו, על פי המיפוי שערכו אח/ות התוכנית ו/או הרופא/ה הגריאטר/ית ובאישורם.
ההתערבויות כוללות פעילויות לשימור קוגניטיבי, כגון שיחה ומשחקי הפעלה קוגניטיביים ומוטוריים, הנגשת מזון ועידוד לאכילה עצמאית ושתיה וסיוע בניידות – הורדה מהמיטה והולכה.
חזרה לדף ראשי

כל התמונות המופיעות באתר ובדפי הנחיתה נלקחו מהאתרים pixabay ו- freepik


צרו דפי נחיתה באמצעות inwise - שיווק בענן לעסק שלך